Informatie voor ouders.

Is HSH een veilige plek voor mijn kind? 

De HSH servers wordt 24 uur, zeven dagen per week gemodereerd. Ons moderatie team kan gebruikers die de regels overtreden waarschuwen, een mute geven en zo nodig verbannen van de server.

Elk gesprek dat binnen de server plaatsvindt gaat door een taalfilter voordat het op het scherm verschijnt. Deze filter verwijdert scheldwoorden, racistische en seksistische opmerkingen en ander ongepast taalgebruik. Het filter werkt ook op bordjes en boekjes. Deze word dagelijks bijgewerkt en bevat vele honderden woorden en uitdrukkingen die ongepast of kwetsend kunnen zijn.

Berichten die via een privé bericht ontvangen worden en die tegen de regels zijn of als kwetsend worden ervaren, kunnen worden aangeven bij het staf team. Wordt in zo'n bericht om een wachtwoord of andere persoonlijke gegevens van uw kind gevraagd, dan kunnen wij de toegang blokkeren.

Buiten deze maatregelen werken we hard aan de voorlichting van onze gebruikers over hoe ze veilig plezier kunnen hebben op onze server.

Zijn de persoonlijke gegevens van de gebruikers beveiligd?

We hanteren een strikt Privacyreglement en geven de gegevens van uw kind niet aan anderen spelers en niet aan bedrijven.

Zijn er kosten verbonden aan de toegang tot HSH?

De toegang tot alle HSH servers is gratis. De meeste spelers gebruiken onze server zonder daarbij kosten te maken.

Om sommige extra ingame functie's te kunnen gebruiken kan je een donatie doen aan HSH op verschillende manieren. zoals per creditcard, Ideal, Paysafecard, sms of vaste telefoon. Voor meer informatie over doneren aan HSH en de voordelen ervan kunt u de doneer pagina raadplegen.

In welke gevallen gaan jullie over tot het verbannen/blokkeren van een speler?

Ons moderatie team gaat alleen over tot een verbanning als er duidelijk aantoonbaar bewijs van een overtreding van de HSH regels via een screenshot of in onze chatlog geregistreerd staat. Deze logs worden aangemaakt zodra je verbinding maakt met de HSH server.

De eerste stap die ons moderatie team neemt, is het waarschuwen van de speler die in de fout is gegaan. We kunnen spelers aanspreken zonder daadwerkelijk zichtbaar op de server te zijn. De hulp die geboden wordt door ons moderatie team is daardoor niet in alle gevallen direct zichtbaar voor de speler. 

In geen geval gaan wij tot een verbanning over via 'horen zeggen'. Er is altijd ondersteunend bewijs in een chatlog nodig om een account te blokkeren.

Ook privé berichten die verstuurd worden over de server kunnen worden gecontroleerd. Misbruik via privé berichten, bordjes of boekjes en het overtreden van de regels via privé berichten, bordjes of boekjes wordt gestraft met een (tijdelijke) blokkering van de toegang tot de servers.

Bij ernstige overtredingen (o.a. diefstal of pogingen tot diefstal van wachtwoorden) kunnen we een besluit nemen tot een permanente verwijdering van de HSH servers. 

© Copyright 2018 - 2021 HSHmc.nl - All Rights Reserved

Free AI Website Creator