Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


discord_linken

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
discord_linken [2019/09/16 22:43]
127.0.0.1 Externe bewerking
discord_linken [2019/12/01 19:03] (huidige)
an9314
Regel 1: Regel 1:
 **__Hoe link ik mijn discord aan Minecraft?​__** **__Hoe link ik mijn discord aan Minecraft?​__**
  
-Om de kanalen te bekijken of om gezellig mee te kletsen moet je jouw discord eerst registreren via onze lobby.+Om de kanalen te bekijken of om gezellig mee te kletsenmoet je jouw discord eerst registreren via onze lobby.
  
-Dit doe je gemakkelijk en snel met dit stappenplan.+Dit doe je gemakkelijk en snel met dit stappenplan:
  
 **Stap 1:** Log in via play.hshmc.nl. ​ **Stap 1:** Log in via play.hshmc.nl. ​
  
-**//(Zit je nog niet in de HSHmc discord? ​ga naar stap 2. Zit je er al wel in ga naar stap 3.)//**+**//(Zit je nog niet in de HSHmc discord? ​Ga dan naar stap 2. Zit je er al wel inga dan naar stap 3.)//**
  
-**Stap 2:** Typ in chat: /discord(dit kan op alle servers worden uitgevoerd) ​dan krijg je een link.+**Stap 2:** Typ in chat: /discord (dit kan op alle servers worden uitgevoerd). Je krijgt ​een link.
  
 {{:​stap_1_discord.png?​nolink&​600|}} {{:​stap_1_discord.png?​nolink&​600|}}
Regel 21: Regel 21:
 :!::!::!: **Deze code is een voorbeeld en is NIET geldig :!::!::!:** :!::!::!: **Deze code is een voorbeeld en is NIET geldig :!::!::!:**
  
-**Stap 4:** Stuur je registratie code in een prive bericht ​naar Harry (Harry herken je aan de blauwe staf kleur)+**Stap 4:** Stuur de registratiecode ​in een privébericht ​naar Harry (Harry herken je aan de blauwe staf kleur)
  
-{{:harry.png?nolink&200|}}+{{:screenshot_20191121_144657.png?200|}}
  
-**Stap 5:** Druk met rechter muisklik op Harry en klik op '​Bericht sturen.'+**Stap 5:** Druk met rechter muisklik op Harry en klik op '​Bericht sturen'​.
  
 {{:​bericht_sturen.png?​nolink&​150|}} {{:​bericht_sturen.png?​nolink&​150|}}
  
-**Stap 6:** Let op dat je je Priveberichten ​kunt ontvangen van serverledenanders werkt dit niet. Dit doe je zo:+**Stap 6:** Let erop dat je privéberichten ​kunt ontvangen van serverledenanders werkt het niet. Dit doe je door:
  
-- Ga naar het servermenu van de discord en druk op: Privacy instellingen.+- Ga naar het servermenu van de discord en klik op: 'Privacy-instellingen'.
  
 {{:​menu.png?​nolink&​200|}} {{:​menu.png?​nolink&​200|}}
  
-- Zet die instelling aan (Het balkje moet blauw zien en het bolletje ​moet rechts ​staan)+- Zet de instelling aan (het balkje moet blauw zijn en het bolletje ​staat rechts)
  
 {{:​prive_aan.png?​nolink&​400|}} {{:​prive_aan.png?​nolink&​400|}}
  
-Na dat je Harry een bericht hebt gestuurd met je code mag je deze instelling (als je zelf wilt) terug uitzetten.+Nadat je Harry een bericht hebt gestuurd met je codemag je deze instelling (als je zelf wilt) uitzetten.
  
-**Stap 7:** Stuur jou persoonlijke code naar Harry, Als je dat hebt gedaan krijg je een bericht terug van Harry en krijg je een '​speler'​ rol.+**Stap 7:** Stuur jouw persoonlijke code naar Harry, Als je dat hebt gedaankrijg je een bericht terug van Harry en krijg je een '​speler'​ rol.
  
 {{:​juiste_versie.png?​nolink&​600|}} {{:​juiste_versie.png?​nolink&​600|}}
Regel 47: Regel 47:
 :!::!::!: **Deze Code is een voorbeeld en is NIET geldig** :!::!::!: :!::!::!: **Deze Code is een voorbeeld en is NIET geldig** :!::!::!:
  
-Zo kan je je registreren en met andere spelers praten in de discord kanalen. +Nu kun je je registreren en met andere spelers praten in de discordkanalen van HSH.
- +
-**Lukt het niet om je discord te linken? Vraag op de server in de chat naar [[staf|]] en zij zullen je wel op weg helpen.**+
  
 +**Lukt het niet om discord te linken? Gebruik de link: https://​www.youtube.com/​watch?​v=c-bPJwyGtWY of vraag in de chat naar [[staf|]]. Zij kunnen je ook op weg helpen.**
  
  
    
discord_linken.1568673838.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2019/09/16 22:43 door 127.0.0.1