Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


ender_draak

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
ender_draak [2019/09/15 12:43]
xmoony verwijderd
ender_draak [2020/04/06 07:44] (huidige)
an9314
Regel 1: Regel 1:
-Op deze pagina ​krijg jij uitleg ​hoe jij een draak kunt oproepen ​in de end een beetje ​tips.+Op deze pagina ​wordt uitgelegd ​hoe de draak opgeroepen kan worden (in de end) en een paar tips.
  
 **Wat is de draak en wat doet het?** **Wat is de draak en wat doet het?**
  
-De draak is een eindbaas in Minecraft. Hij leeft in de end tussen endermannen. Je moet de draak oproepen om hem vervolgens te verslaan. Nadat je hem hebt verslagen dropt hij leuke loot.+De draak is een eindbaas in minecraft. Hij leeft in de end tussen ​de endermannen. Je moet de draak oproepen om hem vervolgens te verslaan. Nadat je hem hebt verslagendropt de draak leuke loot.
  
 Maar eerst: **Wat heb ik nodig om de draak op te roepen?** Maar eerst: **Wat heb ik nodig om de draak op te roepen?**
  
-Je hebt hiervoor een aantal dingen nodig. hieronder zie je de balk met de benodigdheden:+Je hebt hiervoor een aantal dingen nodig: ​
  
 {{:​benodigdheden_balk.png?​nolink&​300|}} {{:​benodigdheden_balk.png?​nolink&​300|}}
  
-We zullen de items eventjes opnoemen ​(je hebt 4 end crystals nodig om te de draak te roepen).We beginnen van links naar rechts:+De items van links naar rechts ​(om 4 endkristallen ​te maken om de draak op te roepen):
  
 **- 4 ghast tears (ghast tranen)** **- 4 ghast tears (ghast tranen)**
Regel 21: Regel 21:
 **- 28 glas** **- 28 glas**
  
-Dit zijn de benodigdheden om een end crystal ​te maken. +Dit zijn de benodigdheden om een endkristal ​te maken. 
-Hieronder vind je een stappenplan hoe je zo'​n ​crystal ​maakt.+Hieronder vind je een stappenplan hoe je zo'​n ​kristal ​maakt.
  
-Stap 1. **Maak van een blaze rod (blaze staf) blaze powder (blaze poeder).**+Stap 1. **Maak van een blaze rod (blaze staf) een blaze powder (blaze poeder).**
  
 {{:​blaze_powder.png?​nolink&​300|}} {{:​blaze_powder.png?​nolink&​300|}}
  
-Stap 2. **Maak van een blaze powder (blaze poeder) en ender pearl (ender parel) een ender eye (ender oog).**+Stap 2. **Maak van een blaze powder (blaze poeder) en een ender pearl (ender parel) een ender eye (ender oog).**
  
 {{:​ender_eye.png?​nolink&​300|}} {{:​ender_eye.png?​nolink&​300|}}
  
-Stap 3. **Nu heb je een ghast tear (ghast traan), ender eye (ender oog) en 7 glas nodig. ​deze zet je zo in je craftingtable (werktafel)**+Stap 3. **Vervolgens ​heb je een ghast tear (ghast traan), ​een ender eye (ender oog) en 7 glas nodig. ​Deze doe je zo in de craftingtable (werktafel)**
  
 {{:​ender_crystal.png?​nolink&​300|}} {{:​ender_crystal.png?​nolink&​300|}}
  
-Nu heb je alles om de draak op te roepen. ​Het wordt al spannend :-) +Je hebt nu alles om de draak op te roepen. ​Vind je het al spannend :-) ? 
-Heb je al je armor aan, je diamanten zwaard geslepen en je boog gespannen? ​+Heb je al jouw armor aan, je diamanten zwaard geslepen en jouw boog gespannen? ​
  
-**Waar moet ik die endcrystals (end kristallengebruiken?**+**Waar moet ik die endcrystals (endkristallenneerzetten?**
  
-je doet eerst /warp end. Hiermee kom je in de end terecht, als je dan uit het huisje ​loopt recht door kom je een portaal tegen. ​Die ziet er zo uit:+Je doet eerst /warp end. Hiermee kom je in de end terecht. Als je dan uit het huisje ​komt, loop je rechtdoor en kom je een portaal tegen. ​Deze ziet er zo uit:
  
 {{:​zaz_spawn.png?​nolink&​400|}} {{:​zaz_spawn.png?​nolink&​400|}}
  
-Als je daar bent aangekomen moet je de Kristallen ​nog op de juiste plek zetten.+Als je daar bent aangekomenmoet je de endkristallen ​nog op de juiste plek zetten.
  
-:!::!::!: **LET OP: zie dat je goed voorbereid bent wanneer je de draak gaat spawnen**:​!::​!::​!:​+:!::!::!: **LET OP: zorg ervoor ​dat je goed voorbereid bent wanneer je de draak gaat spawnen**:​!::​!::​!:​
  
-De draak is eng en sterk. Ben je zeker dat je er klaar voor bent? dan laten wij je zien hoe je hem oproept.+De draak is eng en sterk. Ben je zeker dat je er klaar voor bent? Dan laten wij je zien hoe je hem oproept.
  
-Deze foto laat zien met markeringen waar jij de kristallen ​moet neerzetten:+Deze foto met markeringen ​laat zien waar jij de endkristallen neer moet zetten:
  
 {{ :​bovenkant_spawn.png?​nolink&​600 |}} {{ :​bovenkant_spawn.png?​nolink&​600 |}}
  
-Als jij dat hebt gedaan, gaan de kristallen raar doen dan schieten ​ze een straal naar boven:+Als je de endkristallen neer hebt gezet, gaan de endkristallen vreemd ​doen. De endkristallen ​schieten een straal naar boven:
  
 {{ :​crystal.png?​nolink&​600 |}} {{ :​crystal.png?​nolink&​600 |}}
  
-deze stralen activeren alle andere kristallen op de obsidiaan pilaren. ​als dat is gebeurt ​komt de draak en heb je hem succesvol opgeroepen.+Deze stralen activeren alle andere kristallen op de obsidiaan pilaren. ​Als dat is gebeurd, ​komt de draak en heb je hem succesvol opgeroepen.
  
 Hieronder zie je een levensbalk van de draak als hij is opgeroepen: Hieronder zie je een levensbalk van de draak als hij is opgeroepen:
Regel 65: Regel 65:
 {{:​levensbalk_draak.png?​nolink&​400|}} {{:​levensbalk_draak.png?​nolink&​400|}}
  
-**Maar... ik heb de draak opgeroepen en nu? Help ik ben bang!**+**Maar... ik heb de draak opgeroepen en nu? Help......ik ben bang!**
  
 De bedoeling is nu om de draak te verslaan en de loot mee te nemen. Hoe dood je de draak nu eigenlijk? De bedoeling is nu om de draak te verslaan en de loot mee te nemen. Hoe dood je de draak nu eigenlijk?
  
-Vernietig eerst de kristallen op de obsidiaan ​pillaren. Deze stap is heel belangrijk ​want anders kan de draak zich steeds genezen.+Vernietig eerst de kristallen op de obsidiaan ​pilaren. Deze stap is heel belangrijk, omdat de draak zichzelf anders ​steeds ​kan genezen.
  
 {{:​vernietig_crystal.png?​nolink&​400|}} {{:​vernietig_crystal.png?​nolink&​400|}}
  
-Daarna schiet je met pijl en boog, maar pas op want de draak durft te duiken en je aan te vallen. +Daarna schiet je met bijvoorbeeld ​pijl en boog op de draak. Pas wel op. De draak durft te duiken en je aan te vallen. 
-De draak spuugt een stinkende vuurbal uit zijn mond. in deze paarse bal zit zijn adem genaamd: 'Draken ​adem' (dragon breath). +De draak spuugt een stinkende vuurbal uit zijn mond. In deze paarse bal zit zijn adem genaamd: 'draken ​adem' (dragon breath). 
-Als je glazen flesjes mee hebt kan je deze oprapen door met het flesje op de paarse adem te klikken.+Als je glazen flesjes mee hebtkan je deze oprapen door met het flesje op de paarse adem te klikken.
 De adem ziet er zo uit: De adem ziet er zo uit:
  
Regel 84: Regel 84:
 {{:​op_de_totem.png?​nolink&​600|}} {{:​op_de_totem.png?​nolink&​600|}}
  
-Let nu op want de draak is op dat moment ​Immuun ​(krijgt geen damage) ​van pijl en boog. Nu moet je hem slaan met je zwaard. Pas wel op want hij spuugt dan heel graag zijn adem nog eens uit en die doet pijn als je erin staat.+De draak is op dit moment ​**immuun** ​(krijgt geen damage) ​voor pijl en boog. Nu moet je hem slaan met een bijl of zwaard. Pas wel goed op. Hij spuugt dan heel graag zijn adem nog eens uit en zijn adem doet pijn als je erin staat.
  
 Lukt het je om de draak te verslaan? Er is 1 kleine tip die wij meegeven aan jullie. Lukt het je om de draak te verslaan? Er is 1 kleine tip die wij meegeven aan jullie.
  
-**__Als je de draak dood, dood hem dan niet boven het portaal. ​Hiermee is de kans dat de loot verdwijnt in het portaal.__**+**__Als je de draak doodt, dood hem dan niet boven het portaal. ​Anders bestaat er een kans dat de loot verdwijnt in het portaal.__**
  
 {{:​niet_boven.png?​nolink&​400|}} {{:​niet_boven.png?​nolink&​400|}}
  
-Zo versla je de draak. Word jij de Drakenverslager ​van de server?+Versla ​de draak en wie weet word jij de **drakenverslager** ​van HSH?
  
  
ender_draak.1568551421.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2019/09/15 12:43 door xmoony