Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


gebruik_effect

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
gebruik_effect [2020/01/29 19:32]
an9314
gebruik_effect [2020/01/29 19:35] (huidige)
an9314
Regel 22: Regel 22:
  
 **Meest gestelde vragen:** **Meest gestelde vragen:**
 +
 1. Ik heb ook gedoneerd (claimblokken of een effect gekocht). Waarom krijg ik nu geen gele naam? 1. Ik heb ook gedoneerd (claimblokken of een effect gekocht). Waarom krijg ik nu geen gele naam?
 +
 Als je claimblokken of een effect koopt, koop je eigenlijk iets voor jezelf. Iemand die een donatie doet, doet dat vrijwillig en krijgt naast de gele naam er niets voor terug. Als je claimblokken of een effect koopt, koop je eigenlijk iets voor jezelf. Iemand die een donatie doet, doet dat vrijwillig en krijgt naast de gele naam er niets voor terug.
  
 2. Ik heb claimblokken (of een effect) ​ gekocht en een donatie gedaan. Waar blijft die gele naam? 2. Ik heb claimblokken (of een effect) ​ gekocht en een donatie gedaan. Waar blijft die gele naam?
 +
 Gelijktijdig kopen van een donatierank en een optie (claimblokjes of effect) geeft helaas problemen. ​ Gelijktijdig kopen van een donatierank en een optie (claimblokjes of effect) geeft helaas problemen. ​
  
 3. Waarom kan ik niet vliegen? Ik ben nu een blaze. Ik doe toch /dis blaze setFlyingWithElytra en er staat: je bent nu verkleed als een blaze. 3. Waarom kan ik niet vliegen? Ik ben nu een blaze. Ik doe toch /dis blaze setFlyingWithElytra en er staat: je bent nu verkleed als een blaze.
 +
 Helaas geeft een effect niet de mogelijkheid om dat uit te voeren. Dromen erover kan altijd :-) Helaas geeft een effect niet de mogelijkheid om dat uit te voeren. Dromen erover kan altijd :-)
  
gebruik_effect.txt ยท Laatst gewijzigd: 2020/01/29 19:35 door an9314