Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


regels

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
regels [2019/09/16 22:43]
127.0.0.1 Externe bewerking
regels [2019/12/01 18:42] (huidige)
an9314
Regel 1: Regel 1:
-Onze HSH servers zijn voor iedereen toegankelijk ​maar om het leuk en gezellig te houden hebben we een paar regels opgesteld.+Onze HSH servers zijn voor iedereen toegankelijk. Om het leuk en gezellig te houdenhebben we een paar regels opgesteld.
  
-Deze regels zijn van toepassing op alle servers, ​Discord ​en social media accounts van HSH +Deze regels zijn van toepassing op alle servers, ​discord ​en social media accounts van HSH 
-(Dit geld ook voor signs, boekjes, nametags en voorwerpen)+(dit geldt ook voor signs, boekjes, nametags en voorwerpen).
  
 **Chat regels** **Chat regels**
Regel 10: Regel 10:
 - Niet spammen, Caps Locks gebruiken, zinnen meerdere malen herhalen. - Niet spammen, Caps Locks gebruiken, zinnen meerdere malen herhalen.
  
-- Geen discriminerend/​grof taalgebruik.+- Geen discriminerend/​ grof taalgebruik.
  
 - Niet liegen tegen stafleden. - Niet liegen tegen stafleden.
Regel 18: Regel 18:
 - Het geven of vragen van contactgegevens van jezelf of van anderen is niet toegestaan. - Het geven of vragen van contactgegevens van jezelf of van anderen is niet toegestaan.
  
-- Niet adverteren of praten over andere (Minecraftserver'​s ​of website'​s.+- Niet adverteren of praten over andere (minecraftservers ​of websites.
  
 **Server regels** **Server regels**
  
-- Geen item'​s ​stelen of spelers oplichten.+- Geen items stelen of spelers oplichten.
  
-- Geen ongepaste of aanstoot gevende ​bouwwerken.+- Geen ongepaste of aanstootgevende ​bouwwerken.
  
-- Geen bouwwerken, ​claim'​s ​of kisten van andere spelers vernielen of leegroven.+- Geen bouwwerken, ​claims ​of kisten van andere spelers vernielen of leegroven.
  
-- Geen item'​s ​of ranks verkopen voor echt geld.+- Bouwwerken die gemaakt zijn om bewust server en/ of client lag te veroorzaken,​ zijn niet toegestaan. 
 + 
 +- Online komen met een Alt account voor het doorgeven van materialen is verboden. 
 + 
 +- Geen items of ranks verkopen voor echt geld.
  
 **Overtreding** **Overtreding**
  
-Bij het overtreden van de regels kan een staf lid een straf op leggen. Dit kan zijn een waarschuwing,​ mute of (permanente) verbanning van de HSH servers.+Bij het overtreden van de regels kan een staflid ​een straf opleggen. Dit kan zijneen waarschuwing,​ mute of (permanente) verbanning van de HSH servers.
  
 **Beslissing** **Beslissing**
  
-Een moderater ​kan voor maximaal 3 dagen een ban geven. +Een moderator ​kan voor maximaal 3 dagen een ban geven. 
-Na de beoordeling van een admin kan het zijn dat de ban wordt verlengd.+Na beoordeling van een admin kan het zijn dat de ban wordt verlengd.
  
 **Niet mee eens?** **Niet mee eens?**
  
-Het kan voor komen dat jij niet eens bent met je opgelegde straf. +Het kan zijn dat jij het niet eens bent met de jouw opgelegde straf. 
-Bij een straf langer dan **24 uur** kan je in beroep gaan via een ticket op onze Discord ​server.+Bij een straf langer dan **24 uur** kan je in beroep gaan via een ticket op onze discord ​server.
  
 **Veiligheid** **Veiligheid**
  
-Wij werken volledig mee aan justitiële onderzoeken indien er sprake is van ongeregeldheden waar wij politie/​justitie bij kunnen ondersteunen.+Wij werken volledig mee aan justitiële onderzoekenindien er sprake is van ongeregeldheden waar wij politie/ justitie bij kunnen ondersteunen.
  
  
Regel 52: Regel 56:
  
  
-Laatste wijziging ​28 oktober 2018+Laatste wijziging: 1 december 2019
regels.1568673838.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2019/09/16 22:43 door 127.0.0.1