Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


regels

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
regels [2019/12/01 15:12]
beeruh
regels [2019/12/01 18:42] (huidige)
an9314
Regel 1: Regel 1:
 Onze HSH servers zijn voor iedereen toegankelijk. Om het leuk en gezellig te houden, hebben we een paar regels opgesteld. Onze HSH servers zijn voor iedereen toegankelijk. Om het leuk en gezellig te houden, hebben we een paar regels opgesteld.
  
-Deze regels zijn van toepassing op alle servers, discord en social media accounts van HSH. +Deze regels zijn van toepassing op alle servers, discord en social media accounts van HSH 
-(Dit geldt ook voor signs, boekjes, nametags en voorwerpen)+(dit geldt ook voor signs, boekjes, nametags en voorwerpen).
  
 **Chat regels** **Chat regels**
Regel 28: Regel 28:
 - Geen bouwwerken, claims of kisten van andere spelers vernielen of leegroven. - Geen bouwwerken, claims of kisten van andere spelers vernielen of leegroven.
  
-- Bouwwerken die gemaakt zijn om bewust server en/of client lag te veroorzaken zijn niet toegestaan.+- Bouwwerken die gemaakt zijn om bewust server en/ of client lag te veroorzakenzijn niet toegestaan
 + 
 +- Online komen met een Alt account voor het doorgeven van materialen is verboden.
  
 - Geen items of ranks verkopen voor echt geld. - Geen items of ranks verkopen voor echt geld.
Regel 43: Regel 45:
 **Niet mee eens?** **Niet mee eens?**
  
-Het kan voor komen dat jij het niet eens bent met jouw opgelegde straf.+Het kan zijn dat jij het niet eens bent met de jouw opgelegde straf.
 Bij een straf langer dan **24 uur** kan je in beroep gaan via een ticket op onze discord server. Bij een straf langer dan **24 uur** kan je in beroep gaan via een ticket op onze discord server.
  
Regel 54: Regel 56:
  
  
-Laatste wijziging ​28 oktober 2018+Laatste wijziging: 1 december 2019
regels.txt · Laatst gewijzigd: 2019/12/01 18:42 door an9314